FC RAMSDONK

KFC Malderen - FCR 1-3

FCR knoopt na de misstap van vorige week weer aan met een deugddoende overwinning.

Click op 'lees meer' voor wedstrijdstatistieken -en verslag.

 

 


Enkele noodgedwongen wijzigingen na het drama van vorig weekend. Sil Schoofs (kersverse vader) en Jonathan Bugin (blessure) zaten niet in de kern. Zij werden vervangen door Frank Jonckheere en Hannes Van Loon, beide terug na lange en korte afwezigheid door blessure(s). Nico Platteeuw was terug na blessure en nam zijn plek in ten nadele van Lawrence Vandersteen.

Ondanks dat er iets recht te zetten viel, was het spelbeeld vanwege FCR niet optimaal. Aan inzet geen gebrek, maar het spel verliep te chaotisch, met momenten te zenuwachtig en vaak zonder structuur. De thuisploeg stelde daar echter ook niet al te veel tegenover, al kwam het halfweg de eerste helft wel op voorsprong.
Een corner geraakte niet weg en in de kluts liet een aanvaller de netten trillen. 1-0 en FCR dus voor de vijfde wedstrijd op rij op achterstand.

Verder zo goed als geen kansen langs beide kanten, wel erg potig spel van de thuisploeg dat ongestraft mocht rondtrappen. Geklaag van FCR over enkele vuile fouten werd dan wél met een gele kaart bestraft en dit toont aan waarom veel scheidsrechters amper voeling hebben met wat er op het veld gebeurd. Landrik Bantu werd na een van zulke trappen noodgedwongen vervangen door Junior Osagie.

Na de rust een veel beter Ramsdonk, dat meteen na rust op gelijke hoogte kwam. Een inworp van Alexander Breugelmans werd verlengd door Lange die daardoor Junior kon bereiken die met zijn heup de bal kon binnenduwen.

Even later volgde er een corner waarbij Lange's kopbal van de lijn werd gekeerd. De voorsprong voor paars-wit volgde dan topch op het uur. Sam De Keukelaere die al de hele wedstrijd ongestraft werd aangetrapt, ging op wandeling in het strafschopgebied en werd daarbij onderuit geschoffeld. Overduidelijke penalty (geen protest) die werd omgezet door Alex.

FCR bleef ondertussen dreigen op de counter en op een tiental minuten van het einde kon Mathias Thielemans na een rush op rechts de bal binnenschuiven, hoewel de keeper hier niet vrijuit gaat.
Op corner kon Malderen tussendoor nog dreigen, maar de kopbal ging ver over.


Al bij al een verdiende overwinning op basis van de tweede helft, Malderen kon gedurende de hele wedstrijd amper kansen afdwingen, ondanks het matige spel van FCR in de eerste helft.
Dit weekend dé derby voor iedereen met paars-witte sympathie; Kapelle-o/d-Bos komt op bezoek!

Disclaimer: het verslag wordt geschreven vanuit het standpunt van een van de FCR-spelers en kan uiteraard onvolledigheden en licht favoritisme bevatten.

Wedstrijdstatistieken kan u hier terugvinden.

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen

Huidige stand

# Team PTS
10 KVC Delta Londerzeel 38
11 KVC Asse-Terheide 33
12 FC Melsbroek 24
13 FC Ramsdonk 23
14 FC Borght-Humbeek B 18
15 KFC Eppegem B 13
16 VW Mollem 6

Volgende wedstrijden


No upcoming matches!

Login Form