FC RAMSDONK

SC Vilvoorde - FCR 2-0

 

FCR zet zichzelf met een nieuwe zwakke prestatie buitenspel.

Click op 'lees meer' voor kort wedstrijdverslag -en statistieken.

 

Geen wijzigingen in de basis in vergelijking met de zwakke wedstrijd tegen de buren uit Kapelle-o/d-Bos., op de bank zaten er wel enkele terugkerende gezichten.

Vilvoorde eiste op hun grote plein het balbezit op, maar kwam moeilijk tot kansen. FCR loerde op de counter, maar kwam eveneens amper tot doelgevaar. Bij een doorbraak op het halfuur kon Frank Jonckheere dan toch Mathias Thielemans bereikte die kon binnenleggen. Tot iedereens verbijstering zag de scheidsrechter er geen doelpunt in.
De bal had minstens een halve meter de doellijn overschreden en tot verbazing van zelfs de Vilvoordenaars mocht er verdergespeeld worden. Sleutelpunt in de wedstrijd!

Nog het vermelden waard in de eerste helft was een prima afstandsschot van een Vilvoordse middenvelder dat maar rakelings naast zoefde.
In de tweede helft wel meer kansen. Paars-wit bleef echter matig voetballen en problemen hebben met de grotere afstanden. De tegenstander bleef  daarentegen georganiseerd in blok opvangen en scherp counteren. Bij de eerste counter was het reeds zover. De rechtsbuiten kon de achterlijn bereiken en achteruitleggen waar een middenvelder vrijuit kon binnentrappen. 1-0

Drie prima kansen op de gelijkmaker werden nog gemist.
Eerst was er een fantastische reflex van de thuisdoelman op een poging van Alexander Breugelmans, gevolgd door een dichte misser van Hannes Van Loon na geharrewar bij een corner, en tot slot trok de Vilvoordse keeper in een 1-tegen-1 fase tegen Junior Osagie aan het langste eind.

Aan de overkant miste Vilvoorde nog een vrije kopbal op voorzet en waren er enkele trappen van ver. De 2-0 vijf minuten voor het einde kwam er nadat de thuisspelers eerst tot tweemaal toe werden afgeblokt, maar de derde poging bleek fataal.


FCR moet zich dringend herpakken als het bovenin wil blijven aanklampen. Er is nood aan rust, organisatie en no-nonsense voetbal. Hoewel het een andere wedstrijd zou zijn geworden met de 0-1 die absoluut had moeten worden goedgekeurd, valt er niets af te dingen op de Vilvoordse overwinning.

Disclaimer: het verslag wordt geschreven vanuit het standpunt van een van de FCR-spelers en kan uiteraard onvolledigheden en licht favoritisme bevatten.

Wedstrijdstatistieken kan u hier terugvinden.

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen

Huidige stand

# Team PTS
10 KVC Delta Londerzeel 38
11 KVC Asse-Terheide 33
12 FC Melsbroek 24
13 FC Ramsdonk 23
14 FC Borght-Humbeek B 18
15 KFC Eppegem B 13
16 VW Mollem 6

Volgende wedstrijden


No upcoming matches!

Login Form